Livrari

In Bucuresti si judetul Ilfov  termenul de livrare este intre 12 si 24 ore, cu confirmarea expresa de catre un operator Domeniilepanciu.ro a intervalului in care se face livrarea.
In afara Bucurestiului si a judetului Ilfov termenul de livrare este de 48 – 72 ore, din momentul confirmarii comenzii si a platii.
Pentru livrarile in afara Bucurestiului si a judetului Ilfov, termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii platii.

Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat sau se pot ridica din locatiile prevazute in zona de Contact de pe Domeniilepanciu.ro.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa de 20 lei in aria de acoperire Fan Courier, in afara acestei arii se percept taxe suplimentare in functie de nr. de km suplimentari fata de punctul de lucru Fan Courier, costul exact fiind afisat pe pagina de Finalizare Comanda.

Toate costurile vor aparea in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.
Contravaloarea transportului va fi suportata in parte de catre cumparator, in baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, Domeniilepanciu.ro. Astfel, pentru colete cu valoarea peste 300 Ron clientul nu va plati nimic pentru transport.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul SC NATURA SRL.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, Domeniilepanciu.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.
Domeniile Panciu isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Fii la curent cu lumea vinului!

DATE COMPANIE

CONTACT

Copyright © 2022 Natura S.R.L. Toate drepturile rezervate.

ro_RORomanian

Abonează-te la newsletter și ai 10% discount la prima comandă!

un moment...

Ai peste 18 ani?