Complexitate și eleganță: Cuvée Prestige

Complexitate și eleganță: Cuvée Prestige

Pentru realizarea acestuia, Domeniile Panciu Cuvée Prestige – Chardonnay, Pinot Noir și Fetească Regală oenologii de la Domeniile Panciu au ales să facă un cuvée din 2 soiuri internaționale de struguri – Chardonnay și Pinot Noir alături de vedeta podgoriei – soiul românesc, Feteasca Regală.

Prin fermentarea secundară la sticlă a cupajului de vin, maturarea în condiții speciale timp de minim 18 luni și degorjarea „à la volée” (fără refrigerarea buteliei), s-a reușit păstrarea rafinamentul spumantelor în stilul vestitului călugăr Dom Perignon completat de amprenta terroir-ului de Panciu.

Culoarea este galben pai și simțim aromele de cozonac care evoluează treptat în arome de fructe albe uscate și miere de albine.

Gustul complex de smochine, caise uscate, nuci prăjite și ușoare note de citrice e prelungit de un postgust persistent și plăcut care ne duce cu gândul la produsele de patiserie fină franțuzească.

Prin asocierea spumantului Cuvée Prestige Domeniile Panciu cu specialități din crab, somon afumat, caviar de sturioni, crevete de apă dulce și foie gras – putem descoperi noi experiențe gastronomice.

Se recomandă consumul după minim două luni de la data degorjării indicată pe etichetă la temperatura de 5-70C.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stay up to date with the world of wine!

COMPANY DATA

CONTACT

Copyright © 2017 Natura S.R.L. All rights reserved.
ro_RORomanian

Abonează-te la newsletter și ai 10% discount la prima comandă!

un moment...

Ai peste 18 ani?