Prima medalie de Aur pentru un Spumant romanesc la Berliner Wein Trophy

Prima medalie de Aur pentru un Spumant romanesc la Berliner Wein Trophy

DOMENIILE PANCIU reusesc o noua performanta, la nivel European, odata cu obtinerea MEDALIEI DE AUR pentru Muscat Ottonel Panciu Riserva 2017 in cadrul Berliner Wein Trophy 2018.
In cifre competitia berlineaza a insumat 6700 vinuri, 198 jurati, 35 comisii de degustare si cateva medalii de aur printre care o medalie de aur pentru echipa din Tifesti Vrancea: DOMENIILE PANCIU.
DOMENIILE PANCIU au reusit aceasta frumoasa performanta ilustrand inca odata valoarea terroir-ului vrancean ce poate produce vinuri spumante ce egaleza in plan mondial cu vinurile spumante din Champagne sau din Italia.
Intre alte recunoasteri internationale le mentionam pe cele obtinute in cadrul concursului DECANTER unde DOMENIILE PANCIU BRUT au obtinut prima data in istoria Romaniei medalia de bronz in 2015 si 2017 si unde in 2015 Muscatul Ottonel dulce a primit o Mentiune Speciala pentru un vin dulce si aromat perfect din partea celor mai vestiti degustatori de vinuri din intreaga lume, dupa cum anunta cu mandrie organizatorii de la DECANTER.
Daca doriti sa degustati cele mai bune vinuri ale Europei si Romaniei sau pentru mai multe informații despre Domeniile Panciu, puteţi accesa aici: https://www.domeniilepanciu.ro/complex-turistic.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stay up to date with the world of wine!

COMPANY DATA

CONTACT

Copyright © 2017 Natura S.R.L. All rights reserved.
ro_RORomanian

Abonează-te la newsletter și ai 10% discount la prima comandă!

un moment...

Ai peste 18 ani?